REACTIES VAN DEELNEMENDE BEDRIJVEN

 

 Karin Bronsvoort van Johma: "We hebben heel veel positieve reacties gekregen naar aanleiding van de uitzending! Nogmaals heel veel dank. Het was heel prettig om met jullie samen te werken."

Geert Kolthof van Service2Media: "We hebben erg leuke reacties gehad op de video en de uitzending. Ook de mensen die bij ons werken konden hun vrienden en familie eindelijk laten zien wat ze nu precies doen. Kortom erg leuk! Nogmaals Bedankt!"

 Hetty Pouw van Enkco: "We hebben hele leuke reacties gekregen en tevens een paar sollicitanten die n.a.v. de uitzending interesse hebben om bij ons te komen werken! Enorm bedankt. Hetty Pouw"

Nina Nijkerken van De Zuivelhoeve: "Het is een erg goede uitzending geworden, waar de hoge kwaliteit van onze producten nog eens extra wordt benadrukt. Leuk om te zien hoe er van diverse opnames een professionele uitzending gemaakt wordt. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Onze complimenten voor Say Yeah en bedankt voor de fijne samenwerking!"

 

Simone van den Berk van Arke: "We zijn erg enthousiast over de uitzending van ons merk Arke. Arke is inmiddels een landelijk merk maar met duidelijke Twentse roots, en het is erg leuk dat dat in deze uitzending goed tot uitdrukking komt. We waren ook verrast door al het visuele beeldmateriaal dat Made in Overijssel heeft weten te bemachtigen. Daar zijn we zelf ook continu naar op zoek (voor ons beeldarchief en voor ons museum). Mocht iemand oud Arke Materiaal hebben: Wij houden ons aanbevolen! Made in Overijssel: bedankt!"

 

Jan Nales van Grolsch: "Het programma-onderdeel Merk in Overijssel met daarin Grolsch is een prachtig item geworden. Fantastisch gedaan door jullie. Een mooie mix van interview, beelden en voice over en dat in zo'n korte tijd. Complimenten."

Harrie Evers van Norm-teq: "Made in Overijssel is een uitstekend informatief Format dat op een professionele en boeiende wijze bedrijven uit deze regio in beeld brengt. Onze complimenten naar de makers: Say Yeah, die veel beeldmateriaal hebben weten om te toveren tot een kort maar krachtig verhaal. Een verhaal dat ook nog eens heel begrijpelijk wordt gemaakt door eenvoudige middelen te gebruiken zoals in ons geval de kartonnen doos die tegen de wand werd gehouden om te demonstreren wat wij onder uitbuiken en vernieuwen van een gebouw verstaan. We werden verrast door de studenten Elias van Hek, Hilbert-Jan Rosier en Jan Wijma die een prima invalshoek voor het probleem hebben bedacht. Dit heeft zeer zeker nog een vervolg want we gaan hun oplossing verder uitdiepen!

Alle Norm-teq’ers waren aangenaam verrast door de uitzending. Maar ook vele relaties uit onze directe omgeving hebben leuk gereageerd met een kenmerkende opmerking: 'nu weten we wat je bedoeld met uitbuiken'."
Drees Kroes van Scoren in de Wijk: "Het spel met de interactieve voetbalmuur kwam leuk en duidelijk in beeld. Voor een verdere uitrol van de interactieve voetbalmuur is deze uitzending belangrijk geweest. Wij hebben van diverse mensen gehoord dat zij de uitzending leuk te hebben gevonden."

Esmeralda Kleinsman van Smithuis Tandtechniek: "Met een tevreden blik kijken wij terug op onze deelname aan Made in Overijssel. De bedrijfspromo laat de kijker goed zien wat we tegenwoordig met de moderne techniek allemaal kunnen maken in ons tandtechnisch laboratorium. De studenten hebben het spel leuk en vol enthousiasme gespeeld. Wij zijn enthousiast!"

Andre Leferink van ASP Kunststoffen: "Het uiteindelijke resultaat beleven wij als uitermate positief. De combinatie van het spel met de inhoud accentueren de positieve bijdrage van polyester bouwelementen aan duurzaam bouwen. We willen zelf een A- merk zijn en dan is het belangrijk je met de juiste partijen te omringen. Daarnaast hebben we een leuke bijdrage kunnen leveren om samen Enschede en Overijssel te promoten, waarmee het inhoud geeft aan de benaming van jullie programma. Made in Overijssel wordt zo ook trots op Overijssel. Veel succes met jullie programma, met jullie is het plezierig samen werken!"

Willy Pigge van De Groot Vroomshoop: "Ik ben enorm enthousiast over de uitzending en ben heel trots op de manier waarop De Groot Vroomshoop is neergezet. We hebben veel positieve reacties ontvangen, onder andere van onze klanten. Ook over het feit dat we ons juist in deze tijd zo goed profileren."

Astrid Boudrie van Waterschap Regge en Dinkel: "We zijn erg enthousiast over de uitzending. Voor waterschap Regge en Dinkel is deelnemen aan het programma Made in Overijssel een uitstekende manier om de kijkers te laten zien en te vertellen wat we doen. De promofilm brengt het zuiveren van afvalwater duidelijk in beeld. En we zijn natuurlijk erg benieuwd met welke oplossing de studenten komen!"

 

Leontien Biemold van IJsbaan Twente: "Voor IJsbaan Twente was meedoen aan Made in Overijssel een perfecte manier om te laten zien dat onze accommodatie meer mogelijkheden biedt dan men misschien in eerste instantie verwacht. Het spel was echt geweldig om te zien: de opnames waren al leuk, maar de uitzending was nóg leuker! En de bedrijfspromo die de mensen van Say Yeah hebben gemaakt ziet er ook nog eens erg mooi uit. Kortom: een geslaagde samenwerking!"

 

Helen ter Huurne van Grolsch: "We zijn erg tevreden over de manier waarop het duurzaam en verantwoord ondernemen van Grolsch in de uitzending is neergezet. Complimenten aan Say Yeah voor de organisatie, het meedenken en vooral het aandragen van goede oplossingen."


Wim Weerink van Groothuis Woningbouw: "We zijn heel positief over de uitzending. Groothuis Woningbouw is goed neergezet. We hebben met mooie beelden kunnen laten zien wat we precies doen, ook op het gebied van duurzaam ondernemen. Van zowel de collega's als bedrijven hebben we hele leuke reacties gekregen. Wel even wennen om mezelf op tv te zien..."

Chiel op den Brouw (Facilitair Bedrijf): "De samenwerking met Say Yeah Motion Media heb ik als heel prettig ervaren. Door de kennis van hen en van onszelf te combineren, is er een mooi resultaat uit gekomen!"

Anita Veenstra van Unipro: "We hebben van zowel klanten, leveranciers als onze eigen medewerkers hele leuke en positieve reacties ontvangen op de uitzending. De dynamiek en professionaliteit straalt van de gehele uitzending af en dat allemaal nog in een heel eigentijds jasje, mede door de leuke muziekkeuze! Onze complimenten voor jullie hele team!"

Wendy Pasop van Skunq: “We hebben heel veel positieve reacties op de uitzending ontvangen, van zowel klanten als medewerkers. Prachtig om te zien hoe alle gemaakte filmopnamen uiteindelijk samenkomen en leiden tot een mooi resultaat. De promofilm is echt belangrijk, deze geeft een goed beeld van wat we nu precies doen bij Skunq.”

Hans Bossenbroek van Luminis: "De samenwerking met Say Yeah Motion Media heeft indruk op mij gemaakt door de sterke combinatie van creativiteit tijdens de samenwerking en kwaliteit van het uiteindelijke resultaat."

Leonie Slooijer van Jonkman Coating: "Wij zijn heel positief over de uitzending en we hebben van diverse bedrijven leuke reacties ontvangen. Het is een fantastische mogelijkheid om aan het publiek te laten zien wat Jonkman Coating als bedrijf uniek maakt. Inderdaad, beelden zeggen meer dan woorden."
Ilse Jansen-Jansink van AkzoNobel: “Ik heb de uitzending natuurlijk verschillende keren bekeken en ben erg enthousiast! Er is een heel goed beeld gegeven van AkzoNobel en dat is goed voor onze reputatie! Het andere bedrijf Hemabo vond ik trouwens ook erg interessant. Goed om te weten dat er zulke mooie bedrijven in Overijssel zijn.”