Arfman Hekwerk b.v.


Arfman Faunatechniek en Hekwerk maakt faunavoorzieningen in de ruimste zin van het woord voor de Nederlandse overheden, paneel hekwerken voor ProRail en landschappelijk gaashekwerk voor iedere particulier in Nederland. Al ruim vijfendertig jaar zijn zij een betrouwbare partner voor zowel overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven als particuliere opdrachtgevers. Veel van de hekwerken van het Holtense bedrijf zijn gebaseerd op gaas in combinatie met houten palen. Diverse onbehandelde houtsoorten worden gebruikt voor de verschillende hekwerken. Waaronder robinia, eiken en tamme kastanje. Door deze diversiteit zijn de rasters landschappelijk goed inpasbaar.

Arfman levert in zijn fauna programma voorzieningen ten behoeve van allerlei verschillende diersoorten, van amfibieën tot wilde zwijnen en van dassen tot edelherten.
Daarnaast levert Arfman complete industriële hekwerken, paneelhekwerken en bijpassende poorten.

Wat betreft duurzaamheid draagt de firma haar steentje bij door technische voorzieningen te ontwerpen en realiseren die mens en dier beschermen.
Fauna rasters hebben altijd een tweeledige functie. Ten eerste om de dieren van de weg af te houden zodat geen aanrijdingen ontstaan en ten tweede om de dieren te geleiden naar de wildpassages. Voorbeelden van deze passages zijn dassentunnels, amfibie geleide goten en ecoducten. 

 

 

Contact gegevens


Arfman Hekwerk b.v.

Ondernemersweg 15
7451 PK HOLTEN

Tel.: (0548) 36 29 48
Fax: (0548) 36 50 42

E-mail: info(at)arfman(dot)nl
Internet: www.arfman.nl