Bruco


Al ruim 20 jaar ontwerpt en test Bruco klantspecifieke geïntegreerde elektronische schakelingen in vakjargon IC’s of chips genaamd. Deze bekende zwarte blokjes op een printplaat, vinden hun toepassing dicht bij huis in auto’s, mp3-spelers, mobiele telefoons en verlichting van bekende merken, zoals bijvoorbeeld BMW en Philips. Een belangrijk thema bij allerlei applicaties is steevast energiebesparing. Hierin heeft Bruco veel expertise opgebouwd.
 
Het van oorsprong Twentse concern is na Hezingen en Weerselo, sinds 2004 gevestigd in Borne. Door de jaren is het bedrijf altijd gestaag blijven groeien.
Vandaag de dag zijn er meer dan 40 hoog gekwalificeerde mensen actief bij de firma. Met deze mensen wordt een brede klantenkring van kleine en grote bedrijven bediend, waaronder de grote spelers in de internationale chipindustrie, zoals ASML, Elmos en NXP, het vroegere Philips Semiconductors.
 
Bruco begeleidt het hele ontwikkeltraject van systeemspecificatie tot en met evaluatie, kwalificatie en uiteindelijk levering naar de klant. Er wordt samengewerkt met regionale bedrijven en onderwijsinstellingen zoals de Universiteit Twente. Daarnaast wordt er deelgenomen aan Nederlands en Europees gesubsidieerde
innovatieprogramma’s, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van microspiegeltjes voor een miniatuurbeamer in mobieltjes.
 

Contact gegevens


Bruco B.V.

Oostermaat 2
7623 CS Borne

Tel: +31 (0) 74 2406 600
Fax: +31 (0) 74 2406 611

E-mail: info(at)bruco(dot)nl
Internet: www.bruco.nl