Riwald Recycling


Riwald Recycling Almelo is een modern metaalrecyclingbedrijf dat in 1983 werd opgericht in Geesteren. Sinds 2006 zijn zij gevestigd op een prachtige locatie aan het Twentekanaal in Almelo. Deze ligging zorgt ervoor dat het metaal met de eigen vrachtboot een paar keer per week verscheept kan worden richting de smelterijen en
exporteurs.

Het bedrijf heeft de totale materialenstroom inclusief verwerking vanaf de inkoop van haar leveranciers tot en met de verkoop aan de staalwerken, smelterijen en export in eigen hand waardoor de metaal verwerkende bedrijven gegarandeerd de hoogste prijs ontvangen voor hun vrijgekomen rest metalen.     

Riwald Recycling Almelo is een onderneming waar maatschappelijk verantwoord ondernemen op de eerste plaats staat.  
Het concern levert belangrijke bijdragen aan aansprekende milieu projecten in binnen- en buitenland. Het meest in het oog springend is het verwerken en opruimen van het oorlogsschroot  afkomstig van de Falklandoorlog op de Falkland Eilanden in opdracht van het Ministerie van Defensie van Groot Brittanie.

Riwald Recycling Almelo is de sterke partner voor alle metaalverwerkende bedrijven in Oost-Nederland als het gaat om de afvoer en verwerking van ijzer afvallen, rest metalen en legeringen. 
 

Contact gegevens


Riwald B.V.
Buitenhaven Oostzijde 2
7604 PJ  ALMELO

Tel. 0546 - 632 323
Fax. 0546 - 632 218

E-mail: info(at)riwald(dot)nl
Internet: www.riwald.nl