Skunq


Skunq is een ontwikkelunit binnen de Zwanenberg Food Group. Innovatie, pro-activiteit en motivatie zijn kernwoorden van dit jonge bedrijf. Skunq ontwikkelt, produceert en vermarkt hapjes en maaltijdcomponenten. Dan moet je denken aan nieuwe producten, toepassingen, technologieën en vernieuwende wijzen van vermarkting. Uitgangspunt hierbij is altijd de consument. Samenwerking met de klant en een conceptmatige aanpak staan hierbij centraal.

Het jonge en dynamische team richt zich voornamelijk op groeiende markten waar zij concreet waarde kunnen toevoegen en daarvoor is het belangrijk een intieme band te onderhouden met haar klanten.
Skunq gaat niet mee met hypes, maar ontwikkelt alleen duurzame producten. Wel is het bedrijf enorm flexibel en heeft het een hoge reactiesnelheid ten aanzien van de markt. Dit komt doordat het profiteert van de expertise vanuit alle geledingen van de Zwanenberg Food Group.

De nieuwste innovatie van het bedrijf is een conserveringsmachine waarmee producten koud gepasteuriseerd kunnen worden. De techniek hiervoor heet High Pressure Processing. Voordelen hierbij zijn dat bacterien niet worden gedood door hitte, maar door extreem hoge druk en dat de houdbaarheid van producten hierdoor verlengd wordt.

 

 

Contact gegevens


Zwanenberg Food Group

Postbus 40
7600 AA Almelo

Tel.: +31 (0)546 547 000
Fax: + 31 (0)546 872702

E-mail: info(at)zwanenberg(dot)nl
Internet: www.zwanenberg.nl