Z-Tech


Z-Tech Solutions uit Hengelo ontwikkelt en produceert assemblagemachines. Zij geven het assemblageproces van hun klanten vaak letterlijk ‘handen en voeten’.
Door deze machines wordt het assemblageproductieproces van klanten aanzienlijk gestroomlijnde en efficiënter.
Voorbeelden van producten waarvoor Z-Tech machines ontwikkeld heeft zijn: het bekende Axa fietsslot, de Koni schokdempers en, iets heel anders, borstimplantaten.
Het bedrijf neemt het hele traject voor haar rekening van de ontwikkeling van een machine. Vanaf het eerste idee tot en met de compleet werkende machine. Hiervoor is er een team van creatieve en technisch vakbekwame engineers. De assemblage en het in bedrijf nemen gebeuren beiden in de eigen werkplaats. Wanneer een machine succesvol voor afname getest is, wordt deze op locatie bij de klant geinstalleerd.
Een nieuwe innovatie is het FLeXlean systeem. Dit modulair systeem, dat ook geleased kan worden, bestaat uit een groot aantal standaard componenten die als een soort lego bouwdoos in elkaar gezet kan worden tot een assemblage machine. Voordelen hiervan zijn dat het flexibel is, het makkelijk is op te schroeven naar een hogere capaciteit en dat er een hogere restwaarde is doordat de standaard componenten hergebruikt kunnen worden.
Met name door het hergebruik van componenten draagt Z-Tech met het Flexlean concept ook haar steentje bij op het gebied van duurzaam ondernemen.
 

Contact gegevens


Z-Tech Solutions

Amarilstraat 21
7554 TV Hengelo

Postbus 166
7550 AD Hengelo

Tel: 074 255 97 00
Fax: 074 255 97 07

E-mail: info(at)z-tech(dot)nl
Internet: www.z-tech.nl