Domijn


Domijn is een betrokken woningcorporatie, die werkt aan een prettig woon- en leefklimaat. Dit doet zij voor meer dan 15.000 huishoudens in Enschede, Losser en Haaksbergen.

Mensen die zelf niet in huisvesting kunnen voorzien, levert zij goede én betaalbare woningen. Domijn zet zich met ruim 200 medewerkers in om mensen zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving.

Zo verhuurt zij woningen en werkt zij aan het onderhouden van alle woningen. Met het team van onderhoudsmensen zorgt zij dat de basiskwaliteit van de woning goed is en goed blijft. Bijvoorbeeld door badkamers, keukens en kozijnen te vernieuwen. Verder werkt Domijn aan het leefbaar houden van buurten en wijken en ontwikkelt zij nieuwe vastgoedprojecten. Onder het motto ‘Samen met mensen werken aan wonen’ zet zij zich in voor een goede woning waar mensen zich thuis voelen.

Duurzaam ondernemen is een belangrijk thema voor Domijn. Zo kiest zij onder andere voor CO2 reductie, minder energieverbruik én meer groene stroom. Steeds meer woningen krijgen een energiezuinig label. Bovendien zijn er projecten opgestart waarbij woningen energieneutraal worden gerenoveerd.

 

 

 

Gerelateerde links


 

Contact gegevens


Domijn

Postbus 1345
7500 BH Enschede

Tel.: +31 (0) 900 33 50 33 5
Fax: +31 (0) 881 11 69 99

E-mail: info(at)domijn(dot)nl
Internet: www.domijn.nl