Aflevering 9

Merk in Overijssel: FC Twente

De in 1965 opgerichte voetbalclub FC Twente is een van de belangrijkste uithangborden van Overijssel. Met diepe wortels in de Twentse grond krijgt de club de laatste jaren steeds meer landelijke, maar ook internationale uitstraling. Naast de prestaties op het veld is FC Twente veel meer dan een voetbalclub. Voetbal, ambiance en solidariteit zijn dan ook de pijlers waarop de club vandaag de dag gebouwd is.

Overijsselse Geschiedenis: Hemmink

Al sinds 1951 is het familiebedrijf Hemmink BV uit Zwolle een betrouwbare importeur met een hoogwaardig assortiment in de elektrotechnische en kabeltelevisiemarkt. Door haar persoonlijke benadering en betrokken medewerkers legt Hemmink met plezier en passie de verbinding tussen haar afnemers en de topmerken.

Verbinding in Overijssel: Innoversum

Bas bezoekt het Innoversum Innovatiecongres. Een praktijkcongres over technologie, ondernemerschap en innovatie. Het thema van deze editie is Smart Environments: Intelligente oplossingen voor gezond wonen en werken, in de subthema’s health, cities & regions, construction en textiles.

 

  

 

Gerelateerde links